werken bij Inditex | Werken bij Inditex

werken bij Inditex

Het nieuwste distributie magazijn van Zara is sinds kort gevestigd in Lelystad. Inditex, de overkoepelende organisatie hierachter, zorgt daarmee wekelijks voor het versturen van kleding naar Zara-winkels wereldwijd.

Als magazijnmedewerker ben je elke dag bezig met verschillende taken. Afhankelijk van wat de bestellingen van de winkels zijn wordt er bepaald op welke afdeling binnen het magazijn de focus gelegd wordt. Zo werk je de ene dag aan het re-labelen van kledingitems en sta je de volgende dag tussen de dozen in het magazijn om de bestelling van de winkels goed samen te stellen. Met een handscanner loop je dan door het magazijn en verzamel je de juiste items en dozen bij elkaar. Naast deze werkzaamheden behoort het laden en lossen van de vrachtwagens ook bij de functie als magazijnmedewerker.

Het is mogelijk om zowel fulltime als parttime als magazijnmedewerker te komen werken bij Inditex. Je hebt collega’s die zowel Nederlands als Engels spreken en de voertaal op de werkvloer is daarom ook Engels. Tijdens de gezamenlijke lunch krijgen jullie de tijd om elkaar elke dag een beetje beter te leren kennen.